Warning Dictionary referances...

Forum where anything UOX3-related goes - including, but not limited to: newbie-support, ideas, general questions, comments, etc and-so-forth.
Post Reply
intodesi2
UOX3 Neophyte
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Warning Dictionary referances...

Post by intodesi2 »

I am getting the following warnings in regards to the dictionary references.

Code: Select all

| WARNING: Dictionary Reference 1283 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| WARNING: Dictionary Reference 1208 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| WARNING: Dictionary Reference 1222 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ENG"
| WARNING: Dictionary Reference 1222 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| WARNING: Dictionary Reference 1359 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ENG"
| WARNING: Dictionary Reference 1359 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| WARNING: Dictionary Reference 1361 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ENG"
| WARNING: Dictionary Reference 1361 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| 5.0.7.1
| WARNING: Dictionary Reference 336 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ENG"
| WARNING: Dictionary Reference 336 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| WARNING: Dictionary Reference 336 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ENG"
| WARNING: Dictionary Reference 336 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
| Client disconnected
| Client 0 disconnected. [Total:0]
| WARNING: Dictionary Reference 752 not found in "/home/uox3/projects/uox3/source/dictionaries/dictionary.ZRO"
intodesi2
UOX3 Neophyte
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by intodesi2 »

Fixed..

stupid carriage returns :P
Post Reply